Cristina Ene – profa cool – lanseaza prima piesa originala: Kiss my Tears

Cristina Ene a lansat prima sa piesă originală – Kiss my Tears – o melodie plină de emoție, care reflectă în primul rând iubirea de sine, de propria persoană. O piesă care ne îndeamnă să iubim mai mult omul din oglindă, dar, totodată, o melodie care exprimă povestea unei iubiri neîmpărtășite sau un joc al seducției.

Profa cool, în afara reflectoarelor, Cristina prezintă prin melodia Kiss my Tears două identități diferite ale aceluiași eu, iar clipul potențează o bucățică din viața ei de geamăn. Ipostaza sobră de profesoară din timpul zilei este înlocuită de aerul șarmant și jucăuș al lui Marilyn Monroe, actrița care reprezintă o adevărată inspirație pentru solistă.

Ca piesa să fie cu adevărat specială și originală, Cristina a fost cea care a creat atât versurile, cât și linia melodică pentru Kiss my Tears.

Cine e Cristina Ene și ce nu ai știut de ea până astăzi!

Cristina emană frumusețe prin toți porii, însă nu face diferența în societate doar prin asta, ci și prin inteligența de care dă dovadă! Nu o spunem noi, ci faptele: Cristina este profesor de limba engleză la o școală Gimnazială din București, a terminat facultatea de Limbi și Literaturi Străine, iar în prezent este studentă la o a doua facultate, cea de Arte și Comunicare.

Comunitatea on-line pe care o are în spate a împins-o cu adevărat în activitatea ei muzicală și, de multe ori, chiar a inspirat-o în deciziile ei. Pentru că e o persoană extrem de activă, Cristina adoră ședințele foto și călătoriile, iar de la vârsta de 10 ani a participat la zeci de concursuri și festivaluri, unde a și câștigat numeroase premii.

Pe cât e de frumoasă, pe atât e de încăpățânată și ambițioasă, iar acest lucru a pornit încă din copilărie pe când tatăl ei nu era de acord cu ideea de a cânta, dorindu-și ca fiica lui să se axeze pe matematică. Bineînțeles că acest lucru nu s-a întâmplat, iar în prezent Cristina a reușit să-și scoată prima ei melodie originală, pe lângă cele peste 400 de piese pe care le are în repertoriu când cântă la evenimente publice și private.

Și pentru că visurile devin realitate, iată că profa de engleză și-a creat propriul ei studio de muzică, unde compune de fiecare dată când scapă de la ore.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *