Dorian Popa a lovit un mistret cu masina, in plina noapte. Solistul e recunoscator: „Multumesc lui Dumnezeu ca suntem vii”

Dorian Popa a trecut printr-o sperietură serioasă nopțile trecute. În timp ce se afla la volan spre Petroșani, pe șosea i-a apărut un mistreț pe care nu a putut să-l evite. 

„Am ajuns la Petroșani la 5 dimineața, cu ditamai năpasta în cârcă. Asta este viața pe drumuri, nu este ușoară. De cele mai multe ori, circulăm noaptea și, chiar dacă e drumul mai liber, se întâmplă lucruri ciudate. Vreau să-I mulțumesc lui Dumnezeu că suntem vii, teferi și sănătoși. Aseară am acroșat ditamai mistrețul. Noapte, serpentine între Brezoi și Petroșani. (…) Pe stânga serpentină, mistrețul pe banda cealaltă, mai aveam 15 metri până la el și eram deja în frânare. M-am gândit că nu se întoarce fix acum. Mistrețul s-a speriat de faruri, am dat de volan, în dreapta era râpă. Niciodată nu smuciți de volan când e vorba de animal pe drum. Este o regulă de bază, o împart și eu cu voi. Ferească Dumnezeu, aseară puteam să fim în râpă”, a povestit Dorian în vlogul zilei.

„Ușa, bara aripa, farul. Ce să facem, aia e. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoși”, a spus Dorian imediat după accident, când s-a dat jos în mașină și a văzut ce s-a întâmplat. „Mă duc înapoi să-l caut”, a mai zis artistul despre animalul lovit, de care i-a părut foarte rău. Dorian a făcut un vlog și a arătat daunele de pe bolidul său de lux. A mers la un service din Petroșani pentru a repara provizoriu ce se putea și a ajuns cu bine la București.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.