Andreea Banica, rasfatata de soare pe o ambarcatiune in Sardinia. Solista de 44 de ani isi petrece toata vacanta in costum de baie

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au lăsat copiii acasă de această dată și și-au luat o săptămână de vacanță doar pentru ei. Cei doi au plecat alături de un alt cuplu în Sardinia și au închiriat o ambarcațiune pe care să-și petreacă toate cele șapte zile.

Îndrăgostită de albastrul mării și de razele soarelui, căci este născută la Eforie, Andreea se simte minunat în apropierea valurilor, așa că vacanța pe apă i se potrivește mănușă. Generoasă când vine vorba să împărtășească momente din viața ei cu fanii strânși pe rețelele sociale, blonda nu a făcut excepție nici de această dată.

Andreea s-a filmat într-un costum de baie portocaliu, din două piese, în timp ce stătea la plajă chiar pe ambarcațiune. Răsfățată de razele soarelui, cântăreața de 44 de ani se simte cel mai bine. În ultimii ani, aceasta s-a apucat serios de sport, merge la masaj și are grijă ce mănâncă, iar toate acestea au efect asupra corpului ei. Acum, fosta membră a trupei Blondy pare a fi în cea mai bună formă a vieții sale. În plus, emană senzualitate prin toți porii.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.