Andreea Balan isi doreste un baietel, desi nu mai poate aduce pe lume un al treilea copil: „M-am gandit la o mama surogat”

În sfârșit divorțată, la aproape doi ani de la intentarea acțiunii se separare legală, Andreea Bălan trăiește o viață dulce alături de cele două fiice ale ei, Ella Maya și Clara. Artista este ajutată de mama ei, care s-a mutat cu ea în casă. Deși are o viață frumoasă, o carieră de 20 de ani și tot ce își poate dori material, vedeta mai visează la un copil.

Andreea Bălan își dorește tare mult să aibă și un băiețel. Din păcate, artista nu mai poate aduce pe lume un copil, după drama din 2019, de la nașterea Clarei, când a fost foarte aproape de moarte. Cu toate acestea, jumătatea blondă a trupei Andre, își pune speranța în medicină și, de ce nu, ar putea apela la o mamă surogat pentru a avea în familia ei un al treilea copil.

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Bălan a mărturisit că de abia a încheiat divorțul de George Burcea și că totul mai stă doar în redactarea deciziei, lucrurile fiind încheiate. Deși a trecut prin câteva suferințe pe plan amoros, aceasta visează în continuare la o familie unită, iar marea ei dorință este să mai aibă un copil.

„Îmi mai doresc un copil, un băiat, dar nu mai pot eu să-l fac. Probabil cu o mamă surogat, da, mi-aș dori”, a declarat Andreea, cu sinceritate.

„Am devenit mamă cu adevărat când am născut a doua fetiță. Mi-am dorit copii. Am născut-o pe Ella (prima fetiță – n.r.), dar nu înțelegeam, nu știam ce să fac, cum să fac cu cariera. Apoi, viața mi-a dat-o la temelie. A fost stopul cardiac și mi-am dat seama că trebuie să o las mai moale. Unele lucruri s-au deteriorat, cum ar fi relația cu tatăl fetelor, probabil de la stopul cardiac a început totul, și s-a făcut lumină, ordine și am înțeles de ce s-au întâmplat anumite lucruri și care a fost karma pe care trebuia să o duc, să o repar și să o curăț. Acum este totul foarte bine, dar a trebuit sa trec prin aceste experiente”, a mai mărturisit artista despre cum a resimțit experiența de a fi mamă. 

„Fetele sunt diferite. Ella, cea mare, seamănă foarte tare fizic cu mine, dar la caracter cred că seamănă mai mult cu tatăl ei, este boemă, sensibilă. Cea mică nu seamănă fizic cu mine, dar este foarte ambițioasă, manipulează la doi ani jumate, nu se lasă. Se completează, eu învăț de la ele și mă echilibrează”, a mai declarat Andreea Bălan, spunând și că fiicele ei sunt mai presus decât orice reușită în carieră.

Andreea Bălan a trecut pe lângă moarte când a născut-o pe a doua fetiță

În urmă cu aproape trei ani, când a născut-o pe Clara, cea de-a doua fiică a ei și a lui George Burcea, Andreea Bălan a suferit un stop cardiac pe masa de operație, iar după aceea a mai trecut prin trei operații. Cântăreața a realizat însă că putea să moară doar când a ajuns acasă.

“Eu am realizat ce s-a întâmplat abia când am ajuns acasă, la 10 zile, când mi-a țâșnit sângele din operație. A trebuit să ajung din nou la Urgențe. Atunci am realizat. M-au deschis iar, m-au trimis acasă la trei-patru zile. Am ajuns apoi a treia oară la spital și am stat mult: 10-12 zile. A treia oară a fost cel mai greu, m-au deschis atunci a treia oară într-o lună. A durut foarte tare operația, dar și recuperarea. A treia operație m-a doborât psihic. Am avut nevoie de mult timp să-mi revin. Fetele mi-au dat putere, trebuia să trăiesc pentru ele. A fost cea mai mare lecție pentru mine. La 30 și ceva de ani ai impresia că ești invincibil, că moartea este departe. Atunci am realizat că nu pot să fac nimic dacă nu am sănătate, a povestit solista in aprilie 2021.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.