Andreea Balan, intr-un costum de baie albastru ca apa Mediteranei. Solista, vacanta si videoclip filmat pe o ambarcatiune in Grecia.

Andreea Bălan se află într-o perioadă bună a vieții sale. / Foto: Instagram

După multe momente grele, soarele a răsărit și pe strada Andreei Bălan. Solista de 37 de ani trece printr-o perioadă bună, este iubită și iubește, își are fetițele aproape și, după mult timp, a mers în mai multe vacanțe. Și pe plan profesional îi merge bine. Jumătatea blondă a trupei Andre a scos un nou clip și se pregătește ca în toamnă să lanseze un album.

Recent, Andreea Bălan a fost în vacanță în Grecia, unde și-a sărbătorit ziua de naștere. Nu a mers singură, ci alături de iubit și de o gașcă mare de prieteni. A făcut plajă, s-a plimbat cu o ambarcațiune între fermecătoarele insule grecești, s-a distrat, dar a și muncit, căci vedeta nu a ratat ocazia de a filma câteva cadre de poveste pentru videoclipul piesei “Ne Indragostim”.

Urmărită de peste 1,5 milioane de admiratori pe Instagram, Andreea îi răsfață cu cadre din viața ei de zi cu zi, inclusiv din recenta vacanță. Îmbrăcată într-un costum de baie albastru ca apa Mediteranei, aceasta a pozat asemenea unui model pe ambarcațiunea cu care s-a plimbat. Fanii au observat imediat că Andreea este mai tonică și mai fericită cum nu au mai văzut-o de multă vreme.

“Ești perfectă. Radiezi”; “Ce bine arăți, nici nu zici că ai copii”; “Superbă și piesa, și tu”, au fost doar câteva dintre primele comentarii.

Andreea Bălan și-a sărbătorit ziua de naștere în Grecia

Pentru a se distra departe de ochii curioșilor, Andreea Bălan a ales să-și sărbătorească cei 37 de ani în Grecia. Au însoțit-o mai mulți prieteni și, bineînțeles, iubitul, în timp ce fetițele ei au rămas acasă cu mama artistei.
Membra trupei Andre s-a bucurat din plin de zilele cu soare și s-a bronzat chiar și la bordul unei ambarcațiuni, etalându-și corpul de puștoaică în diverse costume de baie. Din multele poze împărțite cu fanii, din niciuna nu a lipsit zâmbetul larg, semn că Andreea este fericită și liniștită.

Foto: Instagram

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au celebrat un an de relație în Dubai

Recent, Andreea și Tiberiu au ales să sărbătorească un an de relatie în Dubai, una dintre cele mai luxoase destinații ale lumii, petrecând timp la plajă, la piscină sau în restaurantele din vârful celor mai înalte clădiri. 

”La mulți ani, iubitul meu. Primul an minunat”, i-a scris cântăreața partenerului său.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

1 thought on “Andreea Balan, intr-un costum de baie albastru ca apa Mediteranei. Solista, vacanta si videoclip filmat pe o ambarcatiune in Grecia.

  1. Bună dimineața lume. Felicitări pentru muzică, pentru atmosferă, pentru că existați. Viitorul sună bine, bine de tot.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *