Andra, vacanta cu toata familia în cel mai fericit loc din lume. Poze cu distractia de la Disneyland

Andra, Cătălin și cei doi copii, distracție pe cinste la Disneyland / Foto: Instagram

Întreaga familie Măruță și-a luat o vacanță departe de casă. Nu pe vreo plajă exotică, ci în Paris. Andra și Cătălin și-au luat copiii, pe David și Eva, și au mers la Disneyland, parcul de distracții supranumit “cel mai fericit loc din lume”.

Nu doar cei mici s-au aventurat în roller coaster, ci au avut companie și din partea părinților, și ei la fel de entuziasmați. Andra și Eva și-au cumpărat bentițe cu urechi de Minnie Mouse și s-au pozat pentru rețelele sociale, unde au o mulțime de urmăritori. Dacă solista are 2,5 milioane de followers , nici Eva nu este mai prejos. La doar șase ani, micuța este urmărită de peste 300.000 de oameni.

Andra, Cătălin, Eva si David “au gustat” din toate distracțiile oferite de Disney și au realizat numeroase poze și filmulețe pentru fanii lor de acasă, care i-au răsplătit cu multe like-uri și cu mesaje de aprreciere. “Cea mai frumoasă familie”; “O familie superbă”; “O familie minunată! Vacață plăcută, dragilor!”, au scris admiratorii pe profilul cântăreței.

Nu au ratat nici magazinul cu suveniruri, de unde au plecat cu haine, accesorii și dulciuri, pentru ca zilele lor la Disneyland să fie complete.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *