Asculta In Premiera! A.L.I (Alina Statie) – Iubeste-ma

Iubește-mă” este o piesă specială pentru mine, deși toate sunt, fiecare piesă are acel ceva al ei. Aceasta este prima piesă în care și-au pus energia mai mulți oameni și au dus-o la următorul nivel. Dacă vrei să mă asculți live, te invit la un concert online: https://sessionslive.com/AliOfficial​ Le mulțumesc tutror celor ce cred în mine, dar și celor ce nu o fac pentru că mă ambiționează să îmi depășesc limitele permanent.

Asculta Piesa!

Alina spune: Da, îmi mulțumesc mie pentru toate ideile și pentru tot ceea ce fac pentru visul meu. E ok să îți mulțumești și să îți recunoști meritele. Love is for free. Love yourself first. ♥️


Despre Alina:

Bună! Eu sunt Ali și am 26 de ani. Sunt artist de meserie, cu studii de inginerie. Am participat la Vocea României în 2018 și de atunci am început să cred și mai mult în visul meu. Și să îmi scriu propriile piese. Apoi am vrut mai mult.. cum ar fi să îmi produc cu totul piesele? O nebunie a părut la început. Ce-ar fi dacă mi-aș face singură videoclipuri? Regie, filmare, producție? Imposibil am zis.Cumva, am reușit.Cu un calculator, un microfon, o claviatură midi, un telefon, un trepied si ceva software.Content-ul meu nu este perfect, pentru că nici eu nu sunt.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *