Rucsy, fosta componenta a formatiei Blaxy Girls, a lansat pe data de 8 Martie chiar de ziua femeii, melodia ” Puternica ”.

“La mulți ani, femeie! Esti puternica, frumoasa si desteapta! Nimeni nu are dreptul sa-ti spuna altfel” acesta este mesajul pe care Rucsy si baietii de la Eden Records il au pentru toate femeilede 8 Martie. Mesajul vine alături de o piesa care vrea să reaminteasca doamnelor șidomnișoarelor cât de speciale sunt in (ecare zi, nu doar de ziua lor. “Puternica” asa se numestepiesa care poate ajunge cu usurinta imnul femeilor de pretutindeni.

Rucsy a rupt clasamentele muzicale în urmă cu câțiva ani. Dacă numele Eden Records este încă proaspăt în showbiz-ul românesc, nu putem spune același lucru șidespre Rucsy. Fostă solistă a unei trupei de fete, care a rupt topurile cu câțiva ani în urmă, având piesece s-au clasat luni în șir pe locul 1, la toate radiourile din România (Blaxy Girls), Rucsy este și membră debază a trupei The Colours, cu care cântă alături de concurenții celebrelor emisiuni X Factor și Te cunoscde undeva. De ceva vreme, ea a decis să intre și în familia Eden Records, unde participa activ la toate creațiile ce urmează a fi lansate de aceasta “gașca de nebuni”.

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *