CFR nu schimba viteza, ci uniforma! De luni, angajatii vor avea o vestimentatie „moderna”

CFR Călători schimbă uniformele angajaților cu unele care au o linie „modernă”. Noua ținută va fi îmbrăcată de cei care au contact cu pasagerii, de luni, 11 ianuarie.


Noile uniforme ale personalului CFR au culorile bleumarin, bleu și vișiniu. 

Elementele vestimentare ale uniformei constau în: costum iarnă/vară pentru femei și bărbați, cămăși cu mânecă lungă/scurtă pentru femei/bărbați, pălărie femei/șapcă bărbați, eșarfă femei /cravată bărbați, haină impermeabilă cu mesadă detașabilă pentru femei/bărbați, pantofi. Noul design al uniformelor de lucru face parte din strategia de modernizare a CFR Călători și de îmbunătățire continuă a imaginii proprii, transmit reprezentanții companiei feroviare. 

După foarte mulți ani CFR Călători reușește să achiziționeze noi uniforme pentru salariații în contact cu publicul călător. Am avut în vedere ca acestea să asigure o imagine plăcută pentru cei care folosesc serviciile noastre, călătorii, dar și un confort sporit pentru cei ce le poartă, ținând seama de programul de lucru al colegilor noștri. Consolidăm astfel doi dintre cei trei piloni pe care i-am adoptat la începutul anului, „Punem călătorul în centrul deciziilor noastre” și „Condiții mai bune pentru colegii noștri”. Despre al treilea obiectiv, trenurile, ați primit constant informații de-a lungul acestui an, obiectivul 1000+ vagoane atins mai devreme cu 4 luni, programele de reparații locomotive și sporire confort în automotoare. Continuăm!, a declarat Dan Costescu, directorul general al CFR Călători.

De noile uniforme vor beneficia aproximativ 4.000 de angajați care intră în relație directă cu publicul: personalul de tren (șef de tren, conductor, însoțitor de vagon de dormit), casieri, personalul de la informații, șef tură comercial, instructor stație, șef stație, etc. 

Author: Radio Mega-HiT Romania

Radio Mega-HiT Romania - Aici Muzica Face Diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *