Raluka a lansat piesa “Doi Străini”, despre incertitudinea iubirii – AUDIO

Raluka a lansat o nouă piesă în 2020, “Doi Străini”. Este o melodie despre incertitudinea iubirii, despre relaţia dintre un el şi o ea care au ales drumuri separate. Noul track are un mixaj creativ pe segmentul vocal şi poate fi ascultat în articol.

” Doi Straini”  spune o poveste despre “zile grele” şi momentele când el şi ea sunt despărţiţi şi urmează traiectorii diferite în viaţă. Raluka are o voce mixată într-un mod catchy şi original la refren, creând un ritm aparte pentru acest single, între pop şi EDM. Artista a cântat pentru prima oară această piesă live în grădina unui restaurant din parcul Herăstrău în vara lui 2019. Raluka aminteşte despre acel moment ca unul emoţionant şi descrie piesa drept specială:

<<Doi Străini>> este o piesă pe care aştept demult să o lansez. O avem în sertar de mai bine de doi ani şi mă bucur că în sfârşit ajunge la voi.

“Doi Străini” este o coproducţie Quantum Music şi Global Records. Piesa este compusă de Calin Goia, Nicoleta Gavrilita, Adrian M. Cristescu, Andrei Tostogan şi produsă de Mahia Beldo.

Raluka, pe numele său real Alexandra Raluca Nistor este o artistă activă din 2008 abordând genuri ca dance, house şi pop. Provine din Deva şi a atras atenţia presei în primăvara anului 2008, atunci când a câştigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară “George Grigoriu”. A obţinut şi locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secţiunea Interpretare. Tânăra de 30 de ani s-a înscris tot în 2008 la preselecţiile emisiunii “Megastar”, urmând să facă parte din formaţia Pepper Girls, alături de care a participat la acel show şi a terminat pe locul 2.

Asculta Piesa!

Din 2009 Raluka a colaborat cu DJ Sava pentru a produce single-uri ca “September” şi “I Like (The Trumpet)”. Alte track-uri cunoscute ale artistei sunt “Aer”, colaborare cu Connect-R şi DJ Sava, dar şi “Miraj” şi “Ca doi necunoscuţi”. Cel mai recent single lansat de artistă este ” Dragoste n-am – care a ajuns la peste 1.7 milioane de vizualizări pe YouTube.

Author: Mega-HiT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *