CORONAVIRUS | CEA DE-A PATRA EDIȚIE A FESTIVALULUI AWAKE ESTE, OFICIAL, ANULATĂ

Primul festival boutique din România, AWAKE, a decis să anuleze cea de-a patra ediție a evenimentului. Aceasta era programată între 14 și 16 august, pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornești, Mureș.

Urmau să concerteze artiști precum: JP Cooper, Asaf Avidan, White Lies, Dubioza Kolektiv, Vița de Vie „În Corzi”, Asian Dub Foundation, Dimension, Camo & Krooked.

Am luat această decizie dureroasă după o îndelungă analiză a contextului național și internațional din ultimele săptămâni, a încetinirii până la stopare a vânzărilor de bilete, a înghețării bugetelor de investiții din partea partenerilor corporate, a amânărilor, reprogramărilor și anulărilor de turnee care au început și vor continua inevitabil, a declarat directorul festivalului, Laura Coroianu.

După ce în edițiile sale anterioare a inclus în lineup nume ca Morcheeba, Knife Party, Tom Odell, Milky Chance, The Subways, Fink, Pussy Riot, Netsky, Wilkinson, AJ Tracey și Enter Shikari – pentru a menționa doar o mică parte a artiștilor care au urcat de-a lungul timpului pe scenele festivalului – AWAKE promite ca, în ciuda provocărilor de anul acesta, să revină în forță în 2021.

Biletele cumpărate pentru ediția din acest an a festivalului sunt în continuare valabile și pot fi folosite pentru acces la ediția de anul viitor. Cumpărătorii ce doresc returnarea contravalorii biletelor pot solicita acest lucru în punctele de la care le-au achiziționat.

Formular retur Iabilet: https://www.iabilet.ro/anulare

Formular retur Eventim: https://service.eventim.ro/cerere-returnare-bilete/

Author: Mega-HiT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *