Whitney Houston Revine in atentia publicului cu un nou videoclip

Whitney Houston a fost readusă în topurile muzicale prin lansarea piesei „Higher Love”, un remix semnat Kygo. Videoclipul piesei a fost lansat de curând, având deja peste 2 milioane de vizualizări, videoclipul fiind inspirat de anii ’80, cu un curs de dans şi coregrafii din vremea lui „Grease”.

În videoclipul melodiei „Higher Lover”, actriţa Vanessa Morgan din serialul Netflix „Riverdale” apare în rolul dansatoarei principale din trupă.
Totodată, piesa are sound-ul anilor ’80 şi este însufleţită de vocea legendară a lui Whitney. Melodia se află pe locul întâi în Billboard Dance Club Songs Chart.

În anul 1990, Whitney Houston a făcut un cover după melodia lui Steve Winwoord, „Higher Love”. Înregistrarea a rămas nelansată, fiind doar un bonus track pe ediția japoneză a albumului „I’m Your Baby Tonight” din 1990.

Kygo este un dj norvegian, care a avut numai colaborări de succes în ultimul an, printre acestea numărându-se cea cu Rita Ora pentru piesa „Carry On”, dar şi cea cu Imagine Dragons pentru „Born To Be Yours”.

Author: Mega-HiT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *