Tot mai multe Persoane mor in SUA din cauza Tigarilor Electronice. Ce spun Autoritatile Noastre

Numărul deceselor provocate de țigările electronice, folosite și de mulți români, continuă să crească în Statele Unite. A cincea persoană a murit din cauza unei boli pulmonare, după ce a utilizat un astfel de dispozitiv.

Adolescenții și tinerii sunt cei mai afectați. Medicii spun că oamenii vin cu dificultăți de respirație, tuse, febră, pot acuza stări de greață și vomă.

Afecțiunea progresează rapid într-o boală gravă de plămâni ce necesită spitalizare și respirație asistată.

Un ulei care conține vitamina E, folosit pentru rezerve, ar fi la originea îmbolnăvirilor. Autoritățile americane încă nu au confirmat dacă o singură substanță ar fi de vină și așteaptă rezultatul unor analize mai complexe.

Cine crede că introducerea unor substanțe, cum sunt cele folosite în vapat, țigările clasice sau cele încălzite în sistemul respirator e normal sau că plămânii pot rămâne sănătoși se înșeală. La un moment dat încep să apară efectele. Din păcate, vedem că există atacuri continue pe social media împotriva celor care avertizăm, atacuri foarte bine coordonate ale unor oameni care încearcă să minimalizeze efectele și ce se întâmplă în Statele Unite. Sper ca în cel mai scurt timp să avem informații științifice valide din partea colegilor din SUA, ca să știm cum trebuie să fie abordarea cu privire la aceste dispozitive și substanțele folosite în ele, a declarat secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului român pentru Situații de Urgență.

Author: Mega-HiT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *