LP REVINE LA BUCUREȘTI, PE 24 IUNIE. CÂNTĂREAȚA ROCK VA CONCERTA LA ARENELE ROMANE

La nici 4 ani de la lansarea Lost On You, piesa a depășit peste 500 de milioane de ascultări și a fost în fruntea topurilor muzicale în peste 13 țări, părând să fi căpătat o viață a sa proprie și ajungând favorita ascultătorilor oricărui gen muzical. Prezentă de atunci pe scenele celor mai importante festivaluri, LP aduce în Heart To Mouth cel mai personal manifest legat de cum artista își vede muzica – necenzurată și autentică.

LP a lucrat la acest album încă din 2017, împreună cu colaboratorul și producătorul Lost On You, Mike Del Rio [Eminem, X Ambassadors, Skylar Gray] și scriitorul Nathaniel Campany. Albumul adună atât piese melancolice și melodii pline de speranță, ce originează din același loc. 

În deschiderea concertului, publicul o va putea asculta pe Delia Rus, una dintre cele mai sincere apariții în perisajul muzical recent. După debutul din 2016 cu piesa Dacă pleci, ce a adunat peste 20 de milioane de vizualizări în primul an de la lansare, a ajuns rapid în lumina reflectoarelor, fiind invitată să cânte la premiera filmului Atomic Blonde.

Accesul publicului în incintă se va face începând cu ora 19:00, iar concertele vor începe la ora 20:00 (Delia Rus) și 21:00 (LP). 

Biletele pentru concert sunt disponibile la prețurile de 139 lei pentru Access Normal și 219 lei pentru Golden Circle, online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone și rețeaua Carrefour, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti și librăriile Diverta).

Author: Mega-HiT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *